What a Twist

Alla inlägg den 26 mars 2009

Av Mia - 26 mars 2009 00:18

Hittade precis en gammal räkbit under matsalsbordet..hmm..nice, antar att de va för mkt vin för mina föräldrar och deras kompisar i helgen :p för att inte tala om vinfläckarna lite här o där:P haha


har nstan gjort klart en fråga nu i tentan! tjuhu! men e för trött för att kunna sätta ihop de på nått vettigt sätt haha.

Imorrn äre intro lektion i ekologi med två andra klasser...så kommer bli nice tror ja...varar bara i två timmar, kommer antagligen gå rätt snabbt :p hehe


åååh så trött ja e!


Va o träna idag! helt underbart, var nästan helt tomt på folk när jag kom dit :) slipper man kön till maskinerna :P hehe... va en tjej där som tittade direkt när jag satte mig vid en av maskinerna för lår och rump övningar...såg hur många vikter jag tog...helt plötsligt hör jag hur hon också ändrat sina vikter...när jag gick till en annan maskin för ben övningar så vips, var hon där också...och tittade på hur jag gjorde me vikter och så:p haha lite kul faktiskt..

hade vart skönt och motionssimma ! får göra de nästa vecka eller så :-)


uhm...jaaa...va i skolan ett tag idag för att plugga...känns som om ja pluggar bättre där än hemma så, fast...gick inte så väldans. Kunde inte ansluta till internet där och jag märkte att ja tatt me mig fel texter till tentafrågorna :p haha fett drygt.


sen åt vi pizza och våfflor :D:D:D kollade på den senaste Indiana Jones filmen också! den e faktiskt riktigt bra :D


så nu ska jag trycka huvet mot kudden och förhoppningsvis somna gott inatt. har sovit sjukt dåligt d senaste dagarna :S



ska nog skriva en bok..haha på tal om inget.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skapa flashcards