What a Twist

Alla inlägg den 19 mars 2009

Av Mia - 19 mars 2009 13:19

Hur fan kan de ha uppmuntrat soldater till att ha våldtagit, skändat, mördat, torterat oskyldiga liv. Hur kan de säga till de amerikanska soldaterna att det är okej??  för det är det sista det är. Fan va upprörd ja vart nu efter att ha läst den här artikeln http://www.aftonbladet.se/kultur/article4686869.ab Mådde illa som faaan av att se bilden med en hjälm med ett avslitet ansikte "snyggt" arrangerat på.  Fyfan vad jag hatar det.  Inte undra på att många amerikanska soldater har fått krigsskador eller begått självmord. Fattar inte hur de som är/var högt uppsatta där borta kunde ha låtit det här fortsätta under en så lång period.

Jävla aber är vad de är, de borde fan själva få råka ut för det där. bara för att de åkte till ett land och krigade så är det ändå samma värld, samma jord som hemma och de ger dom ingen som helst rätt att tro att de kunde skapa egna regler och bete sig som "hej, vi amerikaner är 5 år och fått lite nya leksaksvapen av pappa, va kuuuuul! nu ska vi leka" jävla rövhål.

jamenar, vart tog de mänskliga rättigheterna vägen? Hur hade de mått ifall de som ligger dem själva nära om hjärtat hade vart offrena istället? Då hade de sprungit och bombat hela stället oavsett. Visar på ett mycket moget land, inte sant? Och när dessa soldater ätervänder hem välkomnas de som krigshjältar som skyddat sitt land, fan vilken grisnit de åkt på...så jävla lurade. Hoppas resten av det amerikanska folket skäms över sina oh så underbart perfekta, proffesionella arméer. Grattis :-)


Nåja, hoppas de tar tag i sig själva och visar att de inte är så invalida som de nu gett intryck av.


Förövrigt så kom Roman och hämtade mig igår natt :D vi var hemma ungefär halv ett på natten :P hehe söt han är! Så glad jag blev också :)så idag ska vi nog till Malmö och kolla in Entré, tror ja de heter... ett nytt stort varuhus me massa affärer som har premiär idag ;) mohaha! Lycka! :D


nu ska ja duscha!

Toodels :)

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skapa flashcards