What a Twist

Alla inlägg den 2 maj 2011

Av Mia - 2 maj 2011 10:16

Hej på er alla!

Hur mår ni?

Vi mår bra, jobbar på! Idag var en till publik holiday! (YES)


Det verkar som om Australien har jätte mycket public holidays bara för att, liksom.  Hehe


Förra veckan var vi lediga fredagen och lördagen, så vi cyklade runt och utforskade området och solade å badade vid poolen som finns här på campingen :) Vi gick ut på fredagen å nått å dricka med Emma, hon fixade jobb åt oss här uppe!

Kontakter är super viktigt!

Tanken var att vi skulle hunnit köpa något å dricka före 19.30, men som vanligt var Roman å jag sent ute så vi missade det:P Tur var att de inte har lottat ut en vinnare till $5000 än, så nästa fredag ska vi banne mig va i tid! Tänk vad så mycket extra pengar skulle underlätta :)


Strömmen dog också i halva stan under någon utav  kvällarna förra veckan. Stjärnklar himmel ute, har nog aldrig sett så mycket stjärnor i mitt liv! Så vackert! Sen för att man inte skulle ramla i buskarna så satte personalen ut massvis med stearinljus på campingen, mest i baren och i köket, extra plus till mysstämningen :D


Längtar tills vi jobbat färdigt här! Kan verkligen leva med tanken av att bara ha semester under en tid framöver, med en massa sol å bad :D heheh.


Annars så gör vi inte så mycket om dagarna, väntar på att Brett ska dyka upp på jobbet då han pendlar mellan AHS i port douglas och AHS i Palm Cove, tänkte prata med honom om att boka en dyk eller snorkel tur i barriär revet! Blir billigare om vi bokar genom honom tydligen :) Bra chef man har!


Om några veckor kommer förresten Minna, en utav finskorna vi bodde med i Sydney, att åka hit och eventuellt jobba! Ska bli kul å träffas igen :)  


Saknar er alla där hemma!


Kram på er!



Tänkte lägga till den här videon, min kusin la upp denna på facebook, kände att jag också ville dela med mig av den :D



Bye!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

bloglovin

Follow on Bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards