What a Twist

Alla inlägg den 12 mars 2011

Av Mia - 12 mars 2011 02:40


Fick för några dagar sedan tre små haribo påsar utav Jeremy, vår franska rumskamrat! 

Lycklighet?

Well of course ;)


Så livet fortsätter här i Australien precis så som det alltid gjort, Inte mycket arbetstimmar, så det går inte att spara pengar även om boendet är gratis och hälften av maten är gratis, för vi får SÅ lite pengar. Vad hände med våran tur??

Nej jag ska inte klaga, vi känner folk som verkligen har dåligt med pengar och dessutom inget jobb alls och måste betala för boende. Det är tråkigt!

Men men, vi väntar fortfarande på vår första lön, och nästa vecka ska vi få vår andra lön... hmm.

Vi har dessutom bett vår Supervisor att höra av sig till QLD angående jobb för oss där uppe, eftersom de inte svarar på våra mail :O


Så håll tummarna! Nu är vi (i alla fall jag) redo för lite mer tropiskt klimat igen! :D

Pratade med Cathay Pacific, flygbolaget som vi ska flyga hem med, igår om att byta reserutt. Att istället för att mellanlanda för några dagar i Hong Kong så vill vi mellanlanda i Bangkok. Dock så var ända förslaget från deras sida att vi åker till Hong Kong, tar ett tre timmars flyg till Bangkok, stannar där några dagar och sen flyger vi tillbaka till Hong Kong och sen vidare till London och Köpenhamn. Haha. Men vet ni, jag tror vi ska göra det ;)

Ett äventyr e ju ett äventyr va :D


Okej, det är fint väder ute, klockan är halv ett på dagen, Roman den jäkeln sover, NU är det dags att väcka han :D mohaha


Har förresten träningsvärk! Vi har varit så himla duktiga att vi faktiskt uttnyttjat gymmet som finns här! Varannan dag också :D woappa!


Vill ni se lite bilder?   


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

bloglovin

Follow on Bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards