What a Twist

Senaste inläggen

Av Mia - 17 april 2014 18:05

Nu när jag ändå är igång med att spotta ut inlägg efter inlägg:


 

En liten kvällskladd från stugan!

Helt underbart när man målar utan några intentioner!

Började med några streck (ögonbrynet) och sen bara spann det vidare utan att jag hade nån aning om vart det var påväg! Love it!

Av Mia - 17 april 2014 17:33

Har haft en riktigt ihärdig huvudvärk de senaste dagarna! Så igår när Roman och jag besökte en New Age butik i Helsingborg för att kolla på rökelser så köpte jag mig två stenar för en billig peng! En slipad ametyst och en krackelerad och färgad berskristall.   (Ja, Mia über glad haha)


Ametysten ska bl.a vara bra mot huvudvärk och migrän, samt underlätta om man har svårt att somna!

Kröp ner i sängen ovanligt tidigt igår just för jag var helt slut i skallen, hehe, och la ametysten på pannan, mellan ögonbrynen där huvudvärken kändes som mest. Förutom att det är så jäkla gött att bara trycka på den punkten när man har spänningar i huvudet så kändes det ändå som om stenen hjälpte. :)

Har alltid fascinerats av stenar och kristaller och deras energier! Sen är de ju också så himla fina! :)

   Sen så har det ju varit fullmåne också! Och en solförmörkelse (för månen), samt att man har kunnat se Mars strax norr om månen! (Kanske inte så konstigt att jag haft en huvudvärk med stora bokstäver hah) :D Så himla häftigt att kunna se en annan planet med blotta ögat! En planet som vi snart kommer kunna besöka och bosätta oss på dessutom! All fantasi bara flödar med möjligheter när jag tänker på det! Haha och Mass Effect nörden i mig sätter också igång såklart... xD


 

Av Mia - 17 april 2014 17:31


~~

   

  Vart lite kvalitetstid på sommarstugan föregående helg!
Haha det jag saknar mest från den tiden man bodde hemma med mamma, pappa och bror var våra gemensamma frukostar :D


Av Mia - 17 april 2014 17:04

Fick en super fin akvarellmålning av en 16 årig tös från Italien som var på besök hos min pojkväns familj! Hon har världens talang och kommer bli en riktigt duktig konstnär :D Blev så glad!


 

So just because I know you'll try and read my blog without understanding anything haha; Thank you again Noemi!  :D your painting's gonna end up in a nice frame on one of my walls here at home ;)

Av Mia - 6 april 2014 23:37

 

Så, nu är jag en människa igen!

Såhär känner jag mig ibland, haha.

Av Mia - 3 april 2014 20:25

Everything is falling into place

Av Mia - 3 april 2014 18:23

Skulle precis gå ner och tvätta när det ringde på dörren, öppnade och in trillar en pojkvän med ett gigantiskt paket i famnen. Ytterligare en till högtalare han ska testa, haha. Detta va la högtalare nr. 5 på loppet av en månad som han tatt hem för att testa ^^,

Det bara ramlar teknik-prylar från honom. Bokstavligen... Innan jag stängde dörren om mig så trillade ytterligare ett paket ut från hans jacka... haha. Har inte ens frågat. 
Av Mia - 1 april 2014 23:13

Åh vad jag är glad! (och hungrig och trött som vanligt haha)

Fick precis reda på att de kommer ringa mig nu i dagarna från ett utav företagen jag sökt jobb hos!! Var även på intervju hos en mysig liten te och kaffebutik här i stan igår! :D Åhh så jäkla nice när det börjar hända grejer!! 

Idag har för övrigt varit super nice! Har liksom känt mig nöjd och avslappnad i tillvaron i princip hela dagen! Har kunnat släppa alla "måsten"-tankar om hur allt bör gå till, hur jag bör tänka och hur jag bör beté mig för att va glad me livet och allt sånt dära trams! :P Jag bara var. Det är okej att inte le till folk man möter, även fast man blir gladare av det om det kommer innifrån, men det är ändå helt okej. Det är okej att inte diska, eller slänga soporna... även fast jag njuter mycket mer här hemma när det är rent och fräsht. Ibland är det liksom det man behöver, att bara få skita lite i allt, och bara vara. Man hämtar nya krafter då tror jag.


 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2022
>>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se