What a Twist

Senaste inläggen

Av Mia - 13 februari 2014 22:34

Åhh vad jag saknar att glo Invader Zim serien med broooor!!!!

Haha fan va vi kunde garva röven av oss till den xD


Så bara för det var jag tvungen att kladda...

 

Av Mia - 12 februari 2014 18:27

 

Bara älskar't! Fler sånna här dagar tack! :D

Av Mia - 6 februari 2014 01:32

 

 

Gonatt! 

Av Mia - 5 februari 2014 15:50

Haha herregud vad arg ja var imorse! Brukar ha svårt att bli arg i vanliga fall :O

Jaja jag har fått äta och ska ta mig an att göra ett eget grattiskort som måste skickas typ, igår, helst!

Men det är roligt att pyssla lite! Hade för små pappersark så de där lådorna jag la upp en DIY bild av igår blev inte riktigt av... hehe fick improvisera och designade en egen istället (och nu lät det skit häftigt, men på riktigt... det blev inte så jäkla snyggt asså haha, därav ingen bild, men det får duga! :D). 


Baj!

Av Mia - 5 februari 2014 08:43

Inte OK med byggarbete kl. 07.00 på morgonen. Jävla idioter. Ok om det hade varit i ett normalt hyreshus där ljudisoleringen är någorlunda eller om det varit ett halv-/heldags projekt för byggarbetet, men vi hör ju för fan när grannen snarkar eller tar minsta lilla steg och de höll på i bara lite mer än en timme. Inte schysst. 

Ringde kundtjänst till Landskronahem när de höll på, får prata med någon figur som suckar och har sig som om jag bett han springa ett maraton och torka mig i arslet, och när jag är mitt uppe i att fråga om han vet när våran bostadsvärd(eller vad det nu heter) har öppet så man kan gå dit. så lägger han ifrån sig telefonen. Hör hur han muttrar "Det var då jävla...", lite knappande som  om han skriver på datorn och sen klick. Okej? Han kanske tappade telefonen? Försökte han fixa med den igen och det inte gick så bra? Vetifan, men en redan frustrerad och sur Mia skiter i vilket just nu. Tinnitusen har förtillfället tagit över och jag är inte på bra humör.

  


Men för att se det ljusa i det hela så har vi blivit mer motiverade att flytta härifrån. :) (i sann svensk jantelags anda där man måste avsluta ett negativt inlägg med något positivt haha)

Av Mia - 4 februari 2014 09:22

Detta sysslar jag med just nu!

Måste få klart två boxar idag så de kan skickas till Norge! :D

Gah vad mycket enklare det hade varit om man haft en skrivare haha.


 

Av Mia - 3 februari 2014 17:52

Så, har äntligen köpt mig en flaska äppelcidervinäger! Hehe.

Det behövdes verkligen! Även om håret aldrig varit så rent som det är nu när jag använder mig av schampoo-tvålen så har det ändå känts lite... hm, hur ska man beskriva det... som när man har långt hår och skiter i att använda balsam! Och här kommer vinägern in! Helt plötsligt blev håret mjukt, icke trassligt och mycket livligare! :-D

Mia glad :D

 

:D

Av Mia - 2 februari 2014 21:39

Kom hem från stugan i torsdes!

Var riktigt skönt att få lite avstånd från den arbetslösa tillvaron här i skåneland. Njuta av naturen, träffa mamma, pappa och Mikael, mormor och Bosse, farmor, faster och hennes man, min morbror och alla goa grannar, äta god mat, skotta snö, skita på utedasset, se hur den nya utbyggnaden på huset tar sig, andas frisk luft, elda i öppna spisen, sova i min favorithörna, och ha pulkarace i en kohage. Älskar landet. 

Var borta i en vecka. Helt okej ;)


Så nu kan vi andas, stanna i nuet och blicka framåt med entusiasm! :D


 -


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2022
>>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se